Tilaus ja toimitus

Tilaus ja rekisteröityminen

Asioidessasi kaupassamme voit etsiä tuotetta kirjoittamalla joko nimen tai koodinumeron hakusanan kohdalle. Kauppamme uusi hakutoiminto mahdollistaa myös esim. etsimisen eri hintaluokista. Voit valita montako kuvaa haluat kerralla nähdä valitsemalla alasvetovalikosta kuvien määrän.

Valitsemasi tuotteet siirtyvät ostoskoriin, jonka sisältöä voit muuttaa ennen lopullista tilauksen hyväksymistä.

Vahvistamme tilauksesi vielä sähköpostilla. Toimituksemme on nopea ja saamme tilaukset lähtemään tavallisesti parin päivän aikana, kun ne saapuvat, mikäli tuotetta löytyy varastostamme. Messujen ja tapahtumienkin aikana pyrimme toimittamaan tilaukset viikon sisällä.


Muutamissa tuotteissa toimitusaika on pidempi, jolloin siitä on myös tuotetiedoissa maininta. Esim. oman nimen mukaan teetettävien nimikorujen toimitusaika on poikkeuksellisen pitkä. Mutta ellei tuotteessa erikseen ole mainittu toimitusajasta mitään, voit odottaa saavasi sen varsin pikaisesti.

Tuotteiden tilaaminen lahjaksi: Voit tilata tuotteitamme lahjaksi suoraan lahjansaajalle. Meillä on paketointi- ja lähetyspalvelu ja lisäksi voimme kirjoittaa lahjaasi pakettikortin. Laita tilauksen poikkeava lähetysosoite ja toivomasi viesti meille sähköpostilla ja voit kätevästi ilahduttaa päivänsankaria.

Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata tuotteita huoltajan suostumuksella ja tilaus on tehtävä huoltajan toimesta


Ennen maksutapoihin siirtymistä pyydämme täyttämään huolellisesti yhteystietosi, jotka ovat välttämättömiä tilauksen toimittamista varten. Käytämme antamiasi tietoja ainoastaan asiakasyhteydenpidossa kanssasi, emmekä luovuta niitä suoramarkkinointitarkoituksiin. Käyttäjätunnus ja salasana- kohdassa voit itse keksiä nämä, joten et tarvitse meiltä mitään tunnuksia kirjautuessasi kauppaan. Jos salasanasi on päässyt unohtumaan, voit tilata sen automaattisesti valitsemalla kohdan ”unohtuiko salasana?”.

Huom. Facebook-painikkeiden käyttötiedot lähetetään Facebook-palveluun, jos käytät ”tykkää”-painiketta, kuten kaikki tykkäämiset aina.

Maksutavat ja toimitus

Tuotteet toimitetaan postitse ja postituslaatikkomme mahtuu yleensä kirjeluukusta, joten saat pakettisi kotiinkannettuna. Lisäämme postitus- ja käsittelykuluja 3,00 EUR. Pienin toimitettava tilaus on 15 EUR. Yli 100 EUR:n tilaukset toimitamme kirjattuina. Toimitamme tuotteet EU:n sisällä hintaan 3,00 EUR/lähetys. Mikäli toivot lähetystä EU:n ulkopuolelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin selvitämme posti- ja käsittelykulujen määrän tapauskohtaisesti.

Verkkopankki

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Ennakkomaksu

Mikäli olet jonkin muun kuin em. pankkien asiakas tai haluat maksaa laskun esim. pankin konttorissa, olemme lisänneet maksutapoihin ennakkomaksun. Nyt voit siis maksaa verkkomaksuna minkä tahansa pankin tililtä laskumme käyttäen viitenumeroamme. Kun olet tehnyt tilauksen ja saanut siitä sähköpostiisi tilausvahvistuksen, voit maksaa saamallasi viitenumerolla laskun. Jos tilauksellasi on kiire, voit lähettää laskun maksukuitin arkistointiviittellä sähköpostilla osoitteeseen info@silvernet.fi, niin nopeutat tilauksesi käsittelyä. Kerro meille myös mihin pankkiin olet suorituksen maksanut.

Silvernet Oy, pankkiyhteydet: OP  FI30 5710 8320 0239 82

Tilauksen ennakkomaksua odottelemme 5 arkipäivää. Ellei maksusuoritusta siihen mennessä tule tilillemme, tilaus raukeaa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.

Palautus

Silvernet Oy noudattaa yleisiä koti- ja postimyynnissä sovellettavia tavaran palauttamiseen liittyviä ehtoja. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus tavaran saapumisesta lukien. Tuotteen on oltava käyttämätön. Toivomme, että palautat tuotteen Silvernetin lähetyspakkauksessa, jottei se vahingoitu. Kerro ystävällisesti miksi haluat palauttaa tuotteen, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Palautuslähetyksen voit jättää Suomessa postiin ilman lähetyskuluja täyttämällä Postissa palaustuslomakkeen. Silvernetillä on Postin kanssa palautussopimus kotimaan lähetyksissä. Laitathan mukaan tilitietosi palautuslähetykseen, jotta voimme palauttaa maksamasi summan tilillesi. Nettikauppaamme ei missään vaiheessa tallennu asiakkaidemme tilitietoja. Palautamme rahat välittömästi tilille, kun palautuslähetys saapuu meille.

HUOM! Jos haluat vaihtaa tuotteen, ota yhteys asiakaspalveluumme ennen palautusta.